Πότε και πως μετατρέπουμε τον καφέ μας σε ανθυγιεινό ρόφημα
Μάθετε αναλαυτικά τοςυ τρόπους με τους οποίους κάνετε τον καφέ σας ανθυγιεινό χωρίς να το συνειδητοποιείτε. 29 Σεπ. 2025 8:42 Πελοπόννησος Newsroom Μπορεί ο καφές να αποτελεί μια καθημερινή απόλαυση, ομως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην τον μετατρέψετε σε κάτι πολύ λιγότερο υγιεινό, αν όχι... ανθυγιεινό. Αν δεν σας αρέσει ο σκέτος καφές, τα οφέλη του οποίου έχουν διαπιστωθεί σε μια σειρά από έρευνες, υπάρχουν πιο ισορροπημένοι τρόποι να απολαμβάνετε το αγαπημένο ρόφημά σας χωρίς να θυσιάζετε τη γεύση. Ειδικοί στο Very Well Health επισημαίνουν επτά λάθη που ενδεχομένως να κάνετε και δίνουν συμβουλές, όχι μόνο για να τα αποφύγετε, αλλά και για να ενισχύσετε τα οφέλη του καφέ σας. 1. Υπερβολή με ανθυγιεινά creamers Τα creamers μπορεί να προσθέτουν γεύση και γλυκύτητα, όμως συχνά κρύβουν πολλά λιπαρά και ζάχαρη. Για παράδειγμα, μόλις 2 κουταλιές cream βανίλιας προσθέτουν 60 θερμίδες, 2 γραμμάρια λίπους και 10 γραμμάρια ζάχαρης.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(31)
- Αστυνομικά(22)
- Εκπαίδευση(299)
- Εργασία(67)
- Θρησκεία(27)
- Κοινωνία(599)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(649)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.