πριν από  4 ώρες 30 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Από τη Νέα Ερυθραία μέχρι τη Μαρίνα Φλοίσβου, oι πιο νόστιμες πίτσες της πόλης φτιάχνονται με εκλεκτά υλικά και παραδοσιακές συνταγές. Κάποτε για να βρεις καλή πίτσα στην Αθήνα έπρεπε να... ξενιτευτείς. Άσε που οι περισσότεροι δεν ξέραμε καν τι ακριβώς σημαίνει καλή πίτσα, αφού οι πιτσαρίες, στην πλειονότητά τους, ήταν και σουβλατζίδικα και ταβέρνες ταυτόχρονα, με τεράστιους καταλόγους, που τα έκαναν όλα και συνέφεραν. Σε αυτά τα μαγαζιά τρώγαμε κατά κανόνα πίτσες μετρίου πάχους, μεγέθους και ποιότητας σε "προκάτ" γεύσεις. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Μετά ήρθαν οι μεγάλες αμερικανικές αλυσίδες να μας μάθουν την pan pizza, αυτή τη χοντρουλή εκδοχή με τα πληθωρικά υλικά (πεπερόνι, τσένταρ, κοτόπουλο μπάρμπεκιου κ.ο.κ). Τα τελευταία χρόνια, όμως, η κατάσταση έχει αλλάξει κατά πολύ. Μάγειρες και καταναλωτές ταξιδέψαμε μέχρι τη γειτονική Νάπολη (και όχι μόνο) και είδαμε... το φως το αληθινό, δοκιμάζοντας τις (ξυλο)φουρνιστές...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: politismos
    Palo presentation