πριν από  1 ημέρα 5 ώρες

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το πρωί είναι φούρνος τρίτης γενιάς και το βράδυ μπιστρό με πρωτότυπα πιάτα που έχουν νοστιμιά και χαρακτήρα. Επισκεφθήκαμε για φαγητό το Alouatou και μοιραζόμαστε μαζί σας τις εντυπώσεις μας. Alouatou στα βλάχικα σημαίνει "ζύμωση", δηλαδή βραδύτητα, ωρίμανση, χρόνος που κυλάει αργά και παραγωγικά. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του micro-bakery Alouatou επί της Ασκληπιού που άνοιξε μέσα στο καλοκαίρι και έγινε viral. Oι ιδρυτές του είναι ταλαντούχοι άνθρωποι στον τομέα τους που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν ένα χαρισματικό μαγαζί. Ο σεφ Σπύρος Γαβαθάς και ο αδερφός του Γιάννης, μαζί με τον γνωστό bartender Στέφανο Κουρή και τον αρτοποιό Θεοδόση Μάντεση, ήθελαν να δημιουργήσουν όχι απλώς έναν φούρνο τρίτης γενιάς, αλλά έναν all day χώρο που θα δίνει έμφαση στις αυθεντικές, παραδοσιακές πίτες της Ηπείρου, ο οποίος τα βράδια θα λειτουργεί ως μπιστρό για κρασί, καλά κοκτέιλς και ποιοτικό φαγητό που δίνει έμφαση στην εποχικότητα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: politismos
    Palo presentation