πριν από  4 ώρες 1 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δοκιμάσαμε το καλοκαιρινό μενού του ψαροφαγικού εστιατορίου Ιώδιο, στη Λουκιανού, και συνομιλήσαμε με τη διάστερη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, την πιο διάσημη σεφ στην ελληνική γαστρονομική σκηνή. Το πιο πολυσυζητημένο φέτος εστιατόριο στο Κολωνάκι, το Ιώδιο, με τον κομψό χώρο στη Λουκιανού, είναι αφιερωμένο στην ψαριά της ημέρας. Μετά το θρυλικό Funky Gourmet και το δημοφιλές Zurbaran, το νέο γαστρονομικό πρότζεκτ της βραβευμένης με δύο αστέρια Michelin σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η βραβευμένη με δύο αστέρια Michelin σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη / Φωτογραφία: Κατερίνα Αυγερινού Τελικά, το Ιώδιο κατάφερε όχι μόνο να συζητηθεί ήδη πριν ανοίξει τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά και να γίνει δημοφιλές σημείο συνάντησης μέσα στην καρδιά της πόλης. Το πιάτο "Iodio signature spaghetti με πορφύρες" / Φωτογραφία: Κατερίνα Αυγερινού Με ένα έξυπνο και απολαυστικό ψαροφαγικό μενού, η πιο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: politismos
    Palo presentation