Αυτό είναι φέτος το πιο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Κολωνακίου -Όλα όσα το κάνουν να ξεχωρίζει
Δοκιμάσαμε το καλοκαιρινό μενού του ψαροφαγικού εστιατορίου Ιώδιο, στη Λουκιανού, και συνομιλήσαμε με τη διάστερη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, την πιο διάσημη σεφ στην ελληνική γαστρονομική σκηνή. Το πιο πολυσυζητημένο φέτος εστιατόριο στο Κολωνάκι, το Ιώδιο, με τον κομψό χώρο στη Λουκιανού, είναι αφιερωμένο στην ψαριά της ημέρας. Μετά το θρυλικό Funky Gourmet και το δημοφιλές Zurbaran, το νέο γαστρονομικό πρότζεκτ της βραβευμένης με δύο αστέρια Michelin σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η βραβευμένη με δύο αστέρια Michelin σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη / Φωτογραφία: Κατερίνα Αυγερινού Τελικά, το Ιώδιο κατάφερε όχι μόνο να συζητηθεί ήδη πριν ανοίξει τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά και να γίνει δημοφιλές σημείο συνάντησης μέσα στην καρδιά της πόλης. Το πιάτο "Iodio signature spaghetti με πορφύρες" / Φωτογραφία: Κατερίνα Αυγερινού Με ένα έξυπνο και απολαυστικό ψαροφαγικό μενού, η πιο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(707)
- politismos(48)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(74)
- Κινηματογράφος(101)
- Μουσική(67)
- Παράξενα(66)
- Τέχνη(23)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.