Dopios Γλυφάδα: Στο new age μεζεδοπωλείο που ο Χριστόφορος Πέσκιας φτιάχνει τα διάσημα κεφτεδάκια του -Τα πιάτα που ξεχωρίζουν
Το new age μεζεδοπωλείο ο "Dopios" με τα εκλεκτά μεζεδάκια και τα περίφημα κεφτεδάκια του Χριστόφορου Πέσκια άνοιξε και δεύτερο στέκι στη Γλυφάδα. Τι δοκιμάσαμε. Η ελληνική παραδοσιακή ταβέρνα κρύβει όλη τη φιλοσοφία γύρω από το τραπέζι της κουλτούρα μας και δεν είναι ένα απλό μέρος μόνο για φαγητό. Πρόκειται για έναν ζωντανό θεσμό, μια τελετουργία που χάνεται στους αιώνες και συμπυκνώνει μέσα της όλη τη φιλοσοφία της ελληνικής ζωής: την χαρά της συντροφιάς, τη βαθιά ανάγκη για μοίρασμα και τη γενναιοδωρία της γεύσης με την πρώτη ύλη, ανά εποχή, να παίζει σημαντικό ρόλο. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Κάθε ταβέρνα είναι μια μικρή ιστορία του τόπου της και μπορεί οι εποχές να αλλάζουν και να έρχονται πολλές τάσεις από το εξωτερικό, ωστόσο η παραδοσιακή ταβέρνα έχει πάντα την τιμητική της και την αναζητάμε κάθε φορά που κανονίζουμε να δούμε φίλους και γύρω από το τραπέζι να "τσιμπήσουμε" εκλεκτά μεζεδάκια και να πιούμε ένα ποτήρι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Το new age μεζεδοπωλείο ο "Dopios" με τα εκλεκτά μεζεδάκια και τα περίφημα κεφτεδάκια του Χριστόφορου Πέσκια άνοιξε και δεύτερο στέκι στη Γλυφάδα. Τι δοκιμάσαμε. Η ελληνική παραδοσιακή ταβέρνα κρύβει όλη τη φιλοσοφία γύρω από το τραπέζι της κουλτούρα μας και δεν είναι ένα απλό μέρος μόνο για φαγητό. Πρόκειται για έναν ζωντανό θεσμό, μια τελετουργία που χάνεται στους...
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(662)
- politismos(66)
- Βιβλία(55)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(63)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(61)
- Παράξενα(76)
- Τέχνη(61)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.