Η σομελιέ Σοφία Τσίκου προτείνει 8 κάβες και deli στην Αθήνα -Για εκλεκτό κρασί και τσιμπολόγημα
Το κρασί ήταν και συνεχίζει να αποτελεί το αγαπημένο ποτό των Ελλήνων, με μεγάλη παράδοση, παραγωγή αλλά και πολλές ποικιλίες που υπάρχουν στη χώρα μας. Φαίνεται πώς το κρασί περνά μια δεύτερη νιότη στην Ελλάδα καθώς η wine σκηνή ανθεί τα τελευταία χρόνια με πολλά μπαράκια, κάβες και delicatessen να ανοίγουν στις μεγαλουπόλεις αλλά στην επαρχία. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Τα wine bars έχουν γίνει τα νέα hot spot της νυχτερινής ζωής ενώ οι Έλληνες μαθαίνουν πλέον να πίνουν καλό, εκλεκτό κρασί, να το παντρεύουν με το σωστό φαγητό και να το επιλέγουν όλο και περισσότερο για όλες τις περιστάσεις. Πού μπορείς να βρεις, όμως, στην πρωτεύουσα μεγάλη γκάμα κρασιών και τα απαραίτητα συνοδευτικά για τσίμπι-τσίμπι; Πολλές αθηναϊκές κάβες διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα. Την ίδια στιγμή, τα new age deli της πόλης πουλούν υπέροχα τυριά και ιδιαίτερα αλλαντικά ενώ σε κάποια μπορείς να κάτσεις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(628)
- politismos(49)
- Βιβλία(42)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(58)
- Κινηματογράφος(102)
- Μουσική(62)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(18)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.