πριν από  8 ώρες 37 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο executive chef του ξενοδοχείου εξηγεί στο iefimerida.gr πώς καλλιέργησε τις δικές του ντομάτες, από σπάνιες ποικιλίες που τις χρησιμοποιεί ως σάλτσα σε ζυμαρικά. Μπαίνοντας στο επιβλητικό ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεττανία", έχουν συμπληρώσει 150 χρόνια, είναι σα να αφουγκράζεσαι με έναν τρόπο την ιστορία του τόπου. Αυτή την περίοδο, στο lobby υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, ωστόσο αξίζει να περιηγηθείτε λίγο στο χώρο που το χτες είναι σε απόλυτη αρμονία με το σήμερα δημιουργώντας στον επισκέπτη μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ανεβαίνοντας τις επιβλητικές σκάλες στον πρώτο όροφο του θρυλικού ξενοδοχείου θα μεταφερθείτε σε έναν πολύ όμορφο αριστοκρατικό κήπο. Πρόκειται για το αίθριο του "Alexander's Lounge" που κρύβεται ένας καταπράσινος "μυστικός κήπος" μέσα στην καρδιά της πόλης. Ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, δάφνες, κυπαρίσσια και λουλούδια, ξεδιπλώνεται ένα κομψό σκηνικό που προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση, μόλις...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: politismos
    Palo presentation