Μια βραδιά στο μαγικό κήπο της Σπονδής: H γαστρονομική παράσταση ενός φίνου μενού 10 σταδίων βήμα-βήμα
Επισκεφθήκαμε το all time classic εστιατόριο στο Παγκράτι και απολαύσαμε το degustation menu του βραβευμένου Γάλλου σεφ Arnaud Bignon: δέκα στάδια με τα wine pairing τους. Μια πέτρινη περίκλειστη αυλή, με μεταλλικά φωτισμένα γλυπτά, αναρριχώμενα φυτά, σκάλες που οδηγούν στα διάφορα επίπεδα ενός παλιού αρχοντικού, με μια μινιατούρα γιαπωνέζικου κήπου στην καρδιά του και με τραπέζια, στρωμένα με λευκά τραπεζομάντιλα, πάνω στα οποία κάθε βράδυ εδώ και 29 χρόνια παίζεται μια σπουδαία γαστρονομική "παράσταση". ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Το μεταλλικό στέγαστρο του μικρού ιαπωνικού κήπου που βρίσκεται στην καρδιά του εξωτερικού χωρου της Σπονδής. "Η γαστρονομία είναι μια παράσταση που οραματίζομαι και σκηνοθετώ κάθε βράδυ". Η φράση αυτή του Απόστολου Τραστέλη, ιδρυτή της Σπονδής, ορίζει με τον πιο ακριβή τρόπο το ρόλο της υψηλής γαστρονομίας. Το fine dining είναι κάτι περισσότερο από ένα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο - είναι μια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(651)
- politismos(68)
- Βιβλία(42)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(28)
- Κινηματογράφος(64)
- Μουσική(36)
- Παράξενα(44)
- Τέχνη(130)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.