πριν από  14 ώρες 9 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης άνοιξε πρόσφατα το νέο του ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα και το έδωσε το πρωτότυπο όνομα "Routina". Γιατί "Routina"; Γιατί, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, ήθελε έναν χώρο να περνά όμορφα τον χρόνο του, με καλό καφέ και γευστικό φαγητό και γλυκό, ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Δηλαδή, κάτι σαν... ρουτίνα. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Έτσι γεννήθηκε το Routina, το premium ζαχαροπλαστείο και all day spot, όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις εκλεκτό, ιταλικό καφέ, γλυκές αλλά και αλμυρές γεύσεις, στην καρδιά των Νοτίων Προαστίων. Πρόκειται για έναν κομψό, μίνιμαλ χώρο με μοντέρνα αλλά και vintage στοιχεία όπως τραπέζια με μάρμαρο, ξύλινες καρέκλες, ρετρό πλακάκια και ανοξείδωτα πιατάκια που θυμίζουν καφενείο της παλιάς αστικής Αθήνας. Το ασπρόμαυρο, καρό ύφασμα των καναπέδων και οι γκρι-ασημί επιφάνειες δίνουν μια αρχοντική, "καθαρή" νότα ενώ ο διακριτικός φωτισμός και τα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: politismos
    Palo presentation