Routina: Το νέο premium ζαχαροπλαστείο του Δημήτρη Μακρυνιώτη είναι ένα all day spot με θεϊκά γλυκά
Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης άνοιξε πρόσφατα το νέο του ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα και το έδωσε το πρωτότυπο όνομα "Routina". Γιατί "Routina"; Γιατί, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, ήθελε έναν χώρο να περνά όμορφα τον χρόνο του, με καλό καφέ και γευστικό φαγητό και γλυκό, ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Δηλαδή, κάτι σαν... ρουτίνα. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Έτσι γεννήθηκε το Routina, το premium ζαχαροπλαστείο και all day spot, όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις εκλεκτό, ιταλικό καφέ, γλυκές αλλά και αλμυρές γεύσεις, στην καρδιά των Νοτίων Προαστίων. Πρόκειται για έναν κομψό, μίνιμαλ χώρο με μοντέρνα αλλά και vintage στοιχεία όπως τραπέζια με μάρμαρο, ξύλινες καρέκλες, ρετρό πλακάκια και ανοξείδωτα πιατάκια που θυμίζουν καφενείο της παλιάς αστικής Αθήνας. Το ασπρόμαυρο, καρό ύφασμα των καναπέδων και οι γκρι-ασημί επιφάνειες δίνουν μια αρχοντική, "καθαρή" νότα ενώ ο διακριτικός φωτισμός και τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(674)
- politismos(45)
- Βιβλία(60)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(57)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(61)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(35)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.