πριν από  18 ώρες 35 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αυτή είναι η αναβαθμισμένη γαστροταβέρνα με καλή ελληνική κουζίνα, στην οποία θα έρθεις ξανά και ξανά και θα συστήσεις με κλειστά μάτια στους φίλους σου. Γεύσεις που μιλούν στη μνήμη, ποντάροντας στην αληθινή νοστιμιά. Πόσο απλό και αυτονόητο ακούγεται και πόσο δύσκολο είναι τελικά στην πράξη. Ο Θωμάς Μάτσας, ο σεφ που έγινε φέτος viral στην Αθήνα, τόσο με τη Striggla όσο και με το Βουλκανιζατέρ, κάνει τη διαφορά, προσφέροντας μια ελληνική κουζίνα που ξυπνά μνήμες, με οικεία πιάτα που τα τρως και μετά τα ονειρεύεσαι. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο δροσερός εξωτερικός χώρος του εστιατορίου Striggla στα Βόρεια Προάστια / Φωτογραφία: Μαρία Μαράκη Για να είμαστε ακριβείς η Striggla δεν είναι αυτό που λέμε "μια τυπική, κλασική γαστροταβέρνα" όπως την έχουμε συνηθίσει, αλλά μια πολύ αναβαθμισμένη και φίνα εκδοχή της, σε μίνιμαλ περιβάλλον, με καλό κρασί και με ένα ευέλικτο μενού ελληνικής κουζίνας που βασίζεται στην απλότητα, αλλά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: politismos
    Palo presentation