Τρία αθηναϊκά εστιστόρια που βραβεύτηκαν για τα κρασιά τους από το Wine Spectator
Tο κρασί ολοκληρώνει την εμπειρία στο τραπέζι μπορεί να "απογειώσει" ή και να "καπελώσει" τη δημιουργία του σεφ. Ποιο κρασί είναι όμως το κατάλληλο με το μενού που επιλέξαμε. Μια διεθνής επιβράβευση για τρεις κορυφαίους προορισμούς στην Αθήνα, φαγητού και κρασιού, ήρθε από το κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό Wine Spectator.Award of Excellence για την εμπειρία στο τραπέζι Τα εστιατόρια Base Grill Athens, Ateno και Travolta Athens απέσπασαν φέτος την σημαντική διάκριση του Award of Excellence της οινικής "βίβλου" διεθνώς, του περιοδικού Wine Spectator. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ateno Cook & Deli με βραβευμένη κάβα κρασιών Η διάκριση αυτή έρχεται να αναγνωρίσει τη σοβαρή, επιμελημένη και πολυδιάστατη δουλειά που γίνεται σε κάθε ένα από τα τρία εστιατόρια γύρω από το κρασί και την συνολική εμπειρία που μπορεί να βιώσει κάθε καλεσμένος στο τραπέζι. Πίσω από τις βραβευμένες λίστες κρασιών βρίσκεται ο έλληνας Masters of Wine...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(618)
- politismos(42)
- Βιβλία(55)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(57)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(45)
- Παράξενα(42)
- Τέχνη(15)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.