Ο κατά πολλούς βασιλιάς των χριστουγεννιάτικων γλυκών είναι ένα κουλουράκι με ζύμη ελαιολάδου, που φόρεσε και αυτό τα γιορτινά του, αφού περιχύθηκε με σιρόπι και μέλι και πασπαλίστηκε με καρύδια. Δεν ζυμώνουμε πολλή ώρα το μελομακάρονο, γιατί θα γίνει ινώδες. Αυτό οφείλεται στη σύσταση των υλικών του. Το μελομακάρονο πρέπει να είναι πάντα ζεστό όταν το ρίχνουμε σε...
iStock Τα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά και όλοι σιγά σιγά ετοιμάζουμε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά που όλοι λατρεύουμε. Φυσικά μιλάμε για τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε στα μελομακάρονα. Η συνταγή για μελομακάρονα από τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αγαπημένη και με σίγουρη επιτυχία. Δες τα υλικά και τον τρόπο εκτέλεσης για...
iStock Τα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά και όλοι σιγά σιγά ετοιμάζουμε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά που όλοι λατρεύουμε. Φυσικά μιλάμε για τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε στα μελομακάρονα. Η συνταγή για μελομακάρονα από τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αγαπημένη και με σίγουρη επιτυχία. Δες τα υλικά και τον τρόπο εκτέλεσης για...

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.