Κουκιά: Τα οφέλη τους για την υγεία μας και τα διατροφικά τους στοιχεία
Newsroom | email: [email protected] Τα κουκιά είναι γεμάτα με βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και πρωτείνες. Θεωρείται ότι προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην υγεία, όπως βελτιωμένη κινητική λειτουργία και ανοσία. Κουκιά: Διατροφικά στοιχεία Είναι πλούσια σε φυτικές πρωτείνες, φυλλικό οξύ και πολλές άλλες βιταμίνες και μέταλλα. Είναι επίσης γεμάτα διαλυτές φυτικές ίνες που μπορούν να βοηθήσουν την πέψη και να μειώσουν τα επίπεδα χοληστερόλης. Ένα φλιτζάνι (170 γραμμάρια) μαγειρεμένα κουκιά έχει:Θερμίδες: 187 θερμίδεςΥδατάνθρακες: 33 γραμμάριαΛίπος: Λιγότερο από 1 γραμμάριοΠρωτείνη: 13 γραμμάριαΦυτικές ίνες: 9 γραμμάριαΦολικό οξύ: 40% της Ημερήσιας Αξίας (DV)Μαγγάνιο: 36% DVΧαλκός: 22% DVΦώσφορος: 21% DVΜαγνήσιο: 18% DVΣίδηρος: 14% DVΚάλιο: 13% DVΘειαμίνη (βιταμίνη Β1) και ψευδάργυρος: 11% DV Επιπλέον, τα κουκιά παρέχουν κάποιες ποσότητες σχεδόν όλων των άλλων βιταμινών Β, ασβεστίου και σεληνίου. Κουκιά: Οφέλη για την υγεία...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(72)
- Αστυνομικά(94)
- Εκπαίδευση(174)
- Εργασία(102)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(550)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(600)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.