πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

Ladytimes.com.cy

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με την Μίντιλαντ για το δεύτερο προκριματικό του Champions League. Αναλυτικά: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα. Για μένα είναι άδικο το αποτέλεσμα. Για μένα η ομάδα ήταν καλή σε όλο το παιχνίδι, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο στη Δανία. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ήταν εξαιρετική η...

πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

SigmaLive

Δείτε με ποιους αρχίζει τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Μίντιλαντ με στόχο την πρόκριση ο προπονητής της ΑΕΚ Λουις Όλτρα. Η ενδεκάδα: Πίρις, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Μιλίσεβιτς, Γκαρσία, Οιερ, Γκουστάβο, Φαράζ, Τρισκόφσκι, Ολαντούζι, Γκιούρσκο. Στον πάγκο: Τούμπας, Γκονζάλες, Κασάδο, Γκάμα, Ρομό, Λόπες, Εγγλέζου, Χριστοφόρου, Ναούμ, Αντρέου, Αλτμάν, Μάμας.

πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

Protathlima.com

Μια αλλαγή απο τον Όλτρα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ με την Μίντιλαντ. Ο Ροσάλες πήρε την θέση του Κύπρου Χριστοφόρου στο δεξί άκρο της άμυνας. Δείτε ΕΔΩ την εντεκάδα.

πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

Ladytimes.com.cy

Δείτε την εντεκάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα για τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με την Μίντιλαντ για το δεύτερο προκριματικό του Champions League. Αναλυτικά: Πίριτς, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Γκαρσία, Όιερ, Λέδες, Φαράζ, Τρισκόφσκι, Γκιούρτσο, Ολαντούτζι. Στον πάγκο: Τούμπας, Γκονζάλες, Κάσας, Γκάμα, Ρομό, Λόπες, Εγγλέζου, Χριστοφόρου, Ναούμ, Ανδρέου, Άλτμαν, Μάμας. Δείτε την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Σεξ
    Palo presentation