πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Sport-fm

Η Έμπολι πάγωσε στο 92' τη Μίλαν που είχε προηγηθεί στο 79', ωστόσο οι πρωταθλητές Ιταλίας απάντησαν με δύο γκολ στα καπάκια, επιστρέφοντας στις νίκες (1-3) και στο -3 από την κορυφή. Δείτε το τρομερό φινάλε στο Έμπολι-Μίλαν:

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

In.gr

Τι και αν ισοφαρίστηκε στο 92'; Η Μίλαν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, ώστε να πετύχει δύο γκολ στα εναπομείναντα λεπτά με τους Τουρέ και Λεάο, πραγματοποιώντας έτσι την μεγάλη "απόδραση" από την έδρα της Έμπολι με το τελικό 3-1. Στο -3 από την κορυφή οι ροσσονέρι, Περισσότερα σε λίγο Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις...

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Sport-fm

Τα είδε... όλα στην Έμπολι, αλλά στο τέλος αποχώρησε χαμογελαστή! Σ' ένα παιχνίδι με τρελή εξέλιξη στο φινάλε, η Μίλαν επικράτησε 3-1 της τοπικής ομάδας, για την 8η αγωνιστική της Serie A. Έτσι, επανήλθε στις νίκες μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ανεβαίνοντας στην 3η θέση (17β.) και στο -3 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Στους επτά πόντους παρέμεινε η 14η Έμπολι.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
Palo presentation