πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Onlarissa.gr

Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Αρη έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (4/7) ο Μπράντλεϊ Μαζικού. Ο 26χρονος Κογκολέζος αριστερός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τους Κιτρινόμαυρους για τριετές συμβόλαιο και ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα της συμπρωτεύουσας.

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Thestival.gr

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας ο Μπράντλεϊ Μαζικού, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη. Ο Κονγκολέζος αριστερός μπακ πρόκειται να περάσει εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αυστρία, εκεί όπου είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες το βασικό στάδιο...

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Share Tweet Share Share Email Comments Με καθυστέρηση έφτασε στην πόλη ο Μπράντλεϊ Μαζικού. Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι στην πόλη και αυτή είναι η πρώτη άφιξη της σημερινής μέρας, μιας και αναμένονται στην συνέχεια οι Νταμπό και Καμάτσο. Ο Μαζικού, κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο, έχοντας ντυθεί στα... κίτρινα, με κασκόλ και καπελάκι του Άρη.

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Στην Θεσσαλονίκη έφτασε ο Μπράντλεϊ Μαζικού για λογαριασμό του Άρη. Ο 26χρονος αριστερός μπακ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα υπογράψει συμβόλαιο με τους "κίτρινους". Στην συνέχεια ο Μαζικού θα πετάξει για Αυστρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Sport-fm

Στην Θεσσαλονίκη έφτασε ο Μπράντλεϊ Μαζικού για λογαριασμό του Άρη. Ο 26χρονος αριστερός μπακ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα υπογράψει με τους "κίτρινους". Στην συνέχεια ο Μαζικού θα πετάξει για Αυστρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
Palo presentation