πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Pressaris.gr

Share Tweet Share Share Email Comments Μπορεί να πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών, ωστόσο ακόμα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει έρθει αντιμέτωπος με την έλλειψη ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ESPN, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένει πως ο Πορτογάλος σταρ θα πιέσει το Γενάρη για μια ενδεχόμενη...

πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Metrosport

Δεδομένο θεωρούν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως ούτε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όπως αναφέρει δημοσίευμα του ESPN. Μπορεί να περίμενε κανείς πως το brand name του Πορτογάλου είναι αρκετό για να τον κάνει περιζήτητο, όμως αυτό, όπως επαληθεύτηκε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, δεν ισχύει.

πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Sdna.gr

Μπορεί να... φούντωσαν ξανά οι φήμες για αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον προσεχή Ιανουάριο, αλλά φαίνεται πως αυτό είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο, να συμβεί. Θεωρείται βέβαιο πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα ασκήσει εκ νέου πίεση στη διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" για να αποχωρήσει από το "Ολντ Τράφορντ". Ωστόσο...

πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Sport-fm

Μπορεί να πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών, ωστόσο ακόμα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει έρθει αντιμέτωπος με την έλλειψη ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ESPN, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένει πως ο Πορτογάλος σταρ θα πιέσει το Γενάρη για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του σε ομάδα Champions League.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
Palo presentation