πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Share Tweet Share Share Email Comments Η Μίλαν υποδέχθηκε την έκπληξη της πρεμιέρας του 5ου ομίλου, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ήταν πιο προσεκτική σε σχέση με την Τσέλσι κι έφτασε στη νίκη με 3-1 στο Σαν Σίρο. Η Μίλαν έψαχνε την πρώτη νίκη της στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" για το Champions League έπειτα από τον Σεπτέμβριο του 2013 και τη βρήκε με 3-1 απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ...

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Sport24.gr

Η Μίλαν υποδέχθηκε την έκπληξη της πρεμιέρας του 5ου ομίλου, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ήταν πιο προσεκτική σε σχέση με την Τσέλσι κι έφτασε στη νίκη με 3-1 στο Σαν Σίρο. Η Μίλαν έψαχνε την πρώτη νίκη της στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" για το Champions League έπειτα από τον Σεπτέμβριο του 2013 και τη βρήκε με 3-1 απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Sdna.gr

Η Μίλαν επιβλήθηκε 3-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο San Siro πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο Group E του Champions League. Οι 7 φορές κάτοχοι του τίτλου ήταν διαβασμένοι κόντρα στην ομάδα που την πρώτη αγωνιστική έκανε την έκπληξη κόντρα στην Τσέλσι και μετά το εντός έδρας 3-1 πήραν το Νο1 του ομίλου, λίγο πριν παίξουν οι Μπλε με την Ζάλτσμπουργκ. Πιο δυνατά μπήκε...

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Sport-fm

Περισσότερα σε λίγο... Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου: Μίλαν-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 3-1 Τσέλσι-Ζάλτσμπουργκ (22:00) Η βαθμολογία: 1. Μίλαν 4 2. Ντινάμο Ζάγκρεμπ 3 3. Ζάλτσμπουργκ 1 4. Τσέλσι 0 Το πρόγραμμα της επόμενης (3ης) αγωνιστικής: Τετάρτη (5/10) Ζάλτσμπουργκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (19:45) Τσέλσι-Μίλαν (22:00)

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
Palo presentation