Λήστεψαν Ισραηλινούς ποδοσφαιριστές στη Μύκονο
Ποδοσφαιριστές με καταγωγή από το Ισραήλ έπεσαν θύματα ληστείας στη Μύκονο. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Αρνητική τροπή η εξόρμηση των ποδοσφαιριστών από το Ισραήλ στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ, άγνωστοι εισέβαλαν στα δωμάτια των παικτών, ενώ εκείνοι απουσιάζαν. Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ληστές πήραν χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη ληστεία. Στην παρέα των Ισραηλινών ήταν μεταξύ άλλων οι Εράν Ζάχαβι, Ταλ Μπεν Χαίμ και Ιτάι Σέχτερ.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Share Tweet Share Share Email Comments Ξινό βγήκε σε ποδοσφαιριστές από το Ισραήλ το weekend που πέρασαν στη Μύκονο. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, άγνωστοι εισέβαλαν στα δωμάτια όπου διέμεναν ενώ εκείνοι απουσίαζαν και τους έκλεψαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Στην παρέα των Ισραηλινών ήταν ο Εράν Ζάχαβι, ο Ταλ Μπεν Χαίμ και ο Ιτάι Σέχτερ.
Ξινό βγήκε σε ποδοσφαιριστές από το Ισραήλ το weekend που πέρασαν στη Μύκονο. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, άγνωστοι εισέβαλαν στα δωμάτια όπου διέμεναν ενώ εκείνοι απουσίαζαν και τους έκλεψαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Στην παρέα των Ισραηλινών ήταν ο Εράν Ζάχαβι, ο Ταλ Μπεν Χαίμ και ο Ιτάι Σέχτερ.
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Αθλητισμός
- cycling(0)
- mediterraneangames(0)
- olympicgames(0)
- sailing(0)
- Άλλα αθλήματα(54)
- Αυτοκίνητο(40)
- Βόλεϊ(20)
- Θαλάσσια σπορ(11)
- Μπάσκετ(296)
- Ποδόσφαιρο(887)
- Στίβος(6)
- Στοίχημα(5)
- Τένις(19)
- Υδατοσφαίριση(51)
- Χειροσφαίριση(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.