πριν από  26 ημέρες 1 ώρα

Real.gr

Στις εξέδρες του "Tottenham Hotspur Stadium" έλαβαν χώρα τρομερά σκηνικά, αφού υπήρξαν φίλοι των Λονδρέζων, που δεν ήθελαν η ομάδα τους να κερδίσει, αφού σε αυτή την περίπτωση τον πρώτο λόγο για τον τίτλο θα τον είχε η μισητή συμπολίτισσα Άρσεναλ. Στα social media, μάλιστα, κυκλοφορούν διάφορα βίντεο, με φίλους των "σπιρουνιών" να πανηγυρίζουν τα γκολ των "πολιτών"!

πριν από  26 ημέρες 2 ώρες

SigmaLive

Το χθεσινό (14/5) παιχνίδι της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι θα μείνει στην ιστορία. Και όχι μόνο για το αγωνιστικό του σκέλος, με τους "πολίτες" να επικρατούν με σκορ 2-0 και να βρίσκονται αγκαλιά με το τέταρτο σερί πρωτάθλημά τους. Βίντεο: Επική αντίδραση του Πεπ σε χαμένο τετ α τετ του Σον! Τρομερό βίντεο: Ο Κλοπ μόνος στο Anfield πριν το τελευταίο του παιχνίδι...

πριν από  26 ημέρες 3 ώρες

Protathlima.com

Δύο οπαδοί της Τότεναμ πανηγύρισαν το γκολ του Χάαλαντ κόντρα στην ομάδα τους, προκαλώντας την οργή συνοπαδών τους, με έναν εξ αυτών να φωνάζει σεκιουριτά, ο οποίος τους έδιωξε, τελικά, από το γήπεδο!

πριν από  26 ημέρες 4 ώρες

To10.gr

Δύο οπαδοί της Τότεναμ απομακρύνθηκαν από το γήπεδο, αφού πανηγύρισαν το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον τους. Μία ανάσα από το 10ο πρωτάθλημα της ιστορίας της η Μάντσεστερ Σίτι! Χάρη σε δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ, οι "Πολίτες" πέρασαν με 2-0 από την έδρα της Τότεναμ για το εξ αναβολής παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής της Premier League. Έτσι ανέβηκαν στην κορυφή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
Palo presentation