πριν από  4 ώρες 15 λεπτά

Sdna.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η τρομερή δήλωση του Ντε Χέα για το γκολ που σημείωσε ο Άντονι απέναντί του. Η Ρεάλ Μπέτις επικράτησε με 2-1 της Φιορεντίνα στην Ανδαλουσία και πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Conference League. Ο τερματοφύλακας των Ιταλών, Νταβίντ Ντε Χέα, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο εξαιρετικό τέρμα που σκόραρε ο Άντονι στον ίδιο, κάνοντας μία τρομερή δήλωση. "Έχω προπονηθεί 1.000 φορές μαζί του και δεν μου έχει βάλει γκολ με το δεξί σε καμία προπόνηση, τώρα όμως είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και δείχνει τι παίκτης είναι. Δεν είδα το σουτ καθώς ήταν ένας παίκτης μπροστά του αλλά χτύπησε καλά με το δεξί πόδι του", τόνισε αρχικά ο Ισπανός γκολκίπερ, για να συμπληρώσει με νόημα: "Είμαι χαρούμενος για εκείνον επειδή προερχόταν από μία δύσκολη περίοδο στην Γιουνάιτεντ και τώρα δείχνει τον καλύτερο εαυτό του".

πριν από  2 ώρες 16 λεπτά

To10.gr

Ο Νταβίντ Ντε Χεα στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο γκολ που δέχτηκε από τον Άντονι λέγοντας, πως δεν του έχει ξανά βάλει γκολ με το δεξί. Η Ρεάλ Μπέτις επικράτησε επί της Φιορεντίνα με 2-1 στην Σεββίλη για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League, με τον Άντονι να σκοράρει ένα καταπληκτικό γκολ και τον Νταβίντ Ντε Χεα στις δηλώσεις του να στέκεται σε αυτό.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
    Palo presentation