πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Onlarissa.gr

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ για το θέμα της ένταξης των ερασιτεχνικών σωματείων στο "μητρώο της ΓΓΑ". Ταυτόχρονα επεσήμανε στις ΕΠΣ ότι πρέπει να αναζητήσουν ευθύνες από τους επικεφαλής της ΕΠΟ για το θέμα της διεξαγωγής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Για την αποφυγή κάθε είδους παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης...

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

In.gr

Επίθεση στην ΕΠΟ έκανε το υφυπουργείο αθλητισμού για το θέμα των πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Το Υφυπουργείο Αθλητισμού εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ για το θέμα της ένταξης των ερασιτεχνικών σωματείων στο "μητρώο της ΓΓΑ". Ταυτόχρονα επεσήμανε στις ΕΠΣ ότι πρέπει να αναζητήσουν ευθύνες από τους επικεφαλής της ΕΠΟ για το θέμα της διεξαγωγής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Gavros.gr

Το θέμα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ είναι στο προσκήνιο και το υφυπουργείο Αθλητισμού εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ, για αυτό. Επεσήμανε χαρακτηριστικά με ανακοίνωσή του, ότι οι ΕΠΣ πρέπει να αναζητήσουν ευθύνες στους επικεφαλής της ΕΠΟ... Αναλυτικά:

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
Palo presentation