Αφράτα και τραγανά κεφτεδάκια με άρωμα ελληνικής παράδοσης
Τα κεφτεδάκια αποτελούν έναν από τους πιο αγαπημένους μεζέδες της ελληνικής κουζίνας. Είτε τα απολαμβάνουμε ως κύριο πιάτο είτε ως συνοδευτικό σε ένα τραπέζι με φίλους και κρασί, η επιτυχία τους κρύβεται στην απλότητα και στα σωστά υλικά. Το μυστικό είναι στον κιμά Η επιλογή του κιμά είναι το πρώτο βήμα για επιτυχημένα κεφτεδάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνίσιο ή και συνδυασμούς των παραπάνω. Ένας καλός συνδυασμός είναι μισό μοσχαρίσιο και μισό χοιρινό, που προσφέρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε γεύση και υφή. Για ακόμη πιο πλούσιο αποτέλεσμα, προσθέστε λίγη αρνίσια ποσότητα ή μια κουταλιά του γλυκού πελτέ ντομάτας για βάθος γεύσης. Τα αρωματικά κάνουν τη διαφορά Τα μυρωδικά παίζουν καθοριστικό ρόλο στο άρωμα των κεφτέδων. Χρησιμοποιήστε αποξηραμένη ρίγανη, φρέσκο (ή αποξηραμένο) δυόσμο και μαϊντανό. Αν βάλετε χοιρινό κιμά, το θρούμπι ταιριάζει απόλυτα και απογειώνει τη γεύση. Όσο περισσότερα μυρωδικά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(81)
- Εκπαίδευση(128)
- Εργασία(90)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(421)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(373)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.