Αφράτο κέικ κανέλας με κριτσανιστή ζάχαρη
Αυτό το κέικ κανέλας με ζάχαρη που κάνει "κριτς" είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Υλικά: 175 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 75 γρ. ηλιέλαιο 150 γρ. λευκή ζάχαρη 150 γρ. καστανή ζάχαρη 4 αυγά 220 γρ. γάλα ανακατεμένο με 1 κ.σ. χυμό λεμονιού ή ξίδι 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1,5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. κανέλα 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Μια πρέζα αλάτι 30 γρ. λιωμένο βούτυρο 50 γρ. λευκή ζάχαρη ½ κ.γ. κανέλα Εκτέλεση: Σε μπολ ή μίξερ, ανακατεύουμε το βούτυρο, το ηλιέλαιο και τις δύο ζάχαρες για περίπου 5 λεπτά, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και αφράτο. Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα και προσθέτουμε τη βανίλια. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Σε άλλο μπολ, αναμειγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλα και το αλάτι. Προσθέτουμε στο μείγμα του μίξερ εναλλάξ με το γάλα, ξεκινώντας και τελειώνοντας με το αλεύρι. Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(11)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(274)
- Εργασία(69)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(572)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(784)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.