Αφράτοι λουκουμάδες έτοιμοι σε 5 λεπτά με λίγα υλικά
Υλικά: 340-350 γρ. αλεύρι που φουσκώνει 50 γρ. ζάχαρη 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 1 μέτριο αυγό 1 βανιλίνη Ηλιέλαιο Ζάχαρη Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, το αυγό και τη ζάχαρη με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε τη βανιλίνη και σταδιακά το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη. Ζυγίζουμε κομμάτια των 50 γρ. και τα αφήνουμε στην άκρη. Πλάθουμε κάθε κομμάτι σε μπάλα και κάνουμε μια τρύπα στη μέση με το δάχτυλό μας, ανοίγοντάς τη σε δακτύλιο. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά. Για να ελέγξετε τη θερμοκρασία, βυθίστε μια οδοντογλυφίδα, όταν βγάζει μπουρμπουλήθρες είναι έτοιμο. Τηγανίζουμε τους λουκουμάδες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα. Μόλις βγουν από το λάδι, πασπαλίζουμε αμέσως με ζάχαρη. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλα τα κομμάτια ζύμης.Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(64)
- Αστυνομικά(36)
- Εκπαίδευση(217)
- Εργασία(42)
- Θρησκεία(19)
- Κοινωνία(571)
- Νομικά(28)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(398)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.