Αφράτοι πατατοκεφτέδες με τυρί και μυρωδικά
Οι πατατοκεφτέδες είναι μια από τις πιο νόστιμες και παραδοσιακές επιλογές για ορεκτικό ή συνοδευτικό πιάτο. Υλικά: 1 κιλό πατάτες (βρασμένες ολόκληρες από την προηγούμενη ημέρα και τοποθετημένες στο ψυγείο) 4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα 200 γρ. γραβιέρα ή αρσενικό Νάξου, τριμμένο 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ½ ματσάκι μαϊντανό και ½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα (χωρίς χοντρά κοτσάνια) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φλιτζάνι αλεύρι Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Εκτέλεση: Ξεκινάμε λιώνoντας τις πατάτες με ένα πιρούνι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τα αρωματικά χόρτα, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τριμμένο τυρί. Ρίχνουμε σιγά-σιγά τα αυγά και ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθούν τα υλικά σε ένα ομοιογενές μείγμα. Έπειτα, ενσωματώνουμε σταδιακά το αλεύρι, μέχρι να δημιουργηθεί ένας πυκνός χυλός που να κρατάει το σχήμα του όταν τον πάρουμε με το κουτάλι. Σε βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε αρκετό ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(10)
- Άμυνα(33)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(176)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(551)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(484)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.