Air Fryer: Πόσο υγιεινό είναι το τηγάνισμα χωρίς λάδι;
Τα καλύτερα φαγητά για τηγάνισμα χωρίς λάδι Το air-fryer που προσφέρει την δυνατότητα τηγάνισμα χωρίς λάδι έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων τα τελευταία χρόνια και πολλοί το έχουν στην κουζίνα τους. Αυτές οι συσκευές κυκλοφορούν τη θερμότητα σε υψηλές θερμοκρασίες για να τηγανίσουν, να ψήνουν στη σχάρα ή να ψήνουν χωρίς να χρησιμοποιούν λάδι. Δημιουργούν ένα τραγανό εξωτερικό στρώμα ενώ αφήνουν το φαγητό ζουμερό και αφράτο στο εσωτερικό. Η διαιτολόγος Ariana Cucuzza από την Cleveland Clinic εξηγεί αν μια φριτέζα αέρος αξίζει μια θέση στον πάγκο της κουζίνας. Το τηγάνισμα χωρίς λάδι και συγκεκριμένα το μαγείρεμα στον αέρα έχει περισσότερα οφέλη παρά μειονεκτήματα.Τι πλεονεκτήματα έχει το τηγάνισμα χωρίς λάδι Ο κύριος λόγος που οι άνθρωποι αγαπούν το τηγάνισμα χωρίς λάδι είναι ότι, σε σύγκριση με το παραδοσιακό τηγάνισμα, μειώνει σημαντικά τη συνολική πρόσληψη θερμίδων. Όπως λέει η Δρ. Cucuzza, οι περισσότεροι άνθρωποι μειώνουν την πρόσληψη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(99)
- Εκπαίδευση(183)
- Εργασία(98)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(519)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(587)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.