Αμύγδαλα ή φιστίκια Αιγίνης: Ποιο έχει περισσότερη πρωτείνη, φυτικές ίνες και βιταμίνες
Η κατανάλωση αυτών των δύο ξηρών καρπών είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αυξήσετε την ημερήσια πρόσληψη πρωτείνης. Πρωτείνη υπάρχει σε όλα σχεδόν τα τρόφιμα. Η βιολογική αξία των πρωτεϊνών, εξαρτάται από το είδος και τον αριθμό των αμινοξέων που περιέχουν. Τα αμύγδαλα και τα φιστίκια Αιγίνης είναι δύο από τους πιο δημοφιλείς ξηρούς καρπούς στον κόσμο. Και οι δύο είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά και αποτελούν εξαιρετικά σνακ φυτικής προέλευσης. Υπάρχουν όμως κάποιες βασικές διαφορές που αξίζει να λάβουμε υπόψη - ειδικά αν προσπαθούμε να ενισχύσουμε τη διατροφή μας με πρωτείνη, φυτικές ίνες ή βιταμίνες. Σύγκριση θρεπτικών στοιχείων ανά 28 γρ. (1 μερίδα) Αμύγδαλα (ανά 28 γρ.): ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 5 τροφές με περισσότερη πρωτείνη από τα αυγά και χωρίς χοληστερίνηΥγεία 12.06.2025 04:49 Οι 5 σπόροι "πρωταθλητές" της πρωτείνηςΥγεία 06.06.2025 06:25 Οι τρεις ξηροί καρποί που ανταγωνίζονται στα ίσα τα αυγά σε ποσότητα πρωτείνηςΥγεία...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(71)
- Αστυνομικά(97)
- Εκπαίδευση(139)
- Εργασία(112)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(421)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(453)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.