πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Fimes.gr

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γιατί μεταβιβάζει τώρα την περιουσία του στη μικρή Λυδία Αποκάλυψη για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: "Έγινε απόπειρα δολοφονίας του στον Κορυδαλλό". Πού μεταφέρθηκε Τα νέα πλάνα της μητέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και τα δημοσιεύματα γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν προκάλεσαν την έντονη ενόχληση του 34χρονου πιλότου.

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Τα νέα πλάνα της μητέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και τα δημοσιεύματα γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν προκάλεσαν την έντονη ενόχληση του 34χρονου πιλότου. Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή Το Πρωινό και η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι έξαλλος μετά τα νέα πλάνα που προβλήθηκαν με...

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Dikaiologitika.gr

Έξαλλος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ύστερα από την προβολή αποσπάσματος σε εκπομπή δείχνοντας την μητέρα του να τον "απαρνείται". Σύμφωνα με πληροφορίες από "το Πρωινό" ζήτησε από τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, να μην σχολιάσει ξανά την υπόθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και να συντάξει εξώδικο με κοινοποίηση στον Άρειο Πάγο προς όλα τα Μέσα.

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Pronews.gr

Email Newsroom | email: [email protected] 13.09.2022 | 13:56 "Θέλει να μην διαταράσσονται οι σχέσεις των δύο οικογενειών" Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-mail Ο δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ζητά άμεσα να συνταχθεί εξώδικο με κοινοποίηση στον Άρειο Πάγο προς όλα τα Μέσα Ενημέρωσης με στόχο να μην διαταράσσονται οι σχέσεις των δύο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κοινωνία
Palo presentation