πριν από  1 ημέρα 12 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πώς να κάνετε το στήθος κοτόπουλου ζουμερό και νόστιμο κάθε φορά: Το έξυπνο κόλπο Το στήθος κοτόπουλου είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα - και συχνά παρεξηγημένα - είδη κρέατος στη σύγχρονη διατροφή. Παρότι επιλέγεται συχνά για δίαιτες και γεύματα χαμηλών λιπαρών, η φήμη του ως "στεγνό" και "άνοστο" το καθιστά λιγότερο δημοφιλές σε όσους αναζητούν γεύση και υφή στο πιάτο τους. Ωστόσο, σύμφωνα με επαγγελματίες της κουζίνας και έμπειρους food bloggers, το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο το κοτόπουλο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο προετοιμάζεται. Η βασική τεχνική που μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς το αποτέλεσμα είναι η σωστή κοπή του στήθους σε λεπτά, ισοπαχή φιλέτα. Η άνιση κατανομή πάχους στο κομμάτι του στήθους - με ένα άκρο πιο παχύ και το άλλο λεπτότερο - οδηγεί σε άνισο ψήσιμο και απώλεια υγρασίας. Αντιθέτως, όταν κόβεται σε λεπτά, ομοιόμορφα φιλέτα, η θερμότητα διεισδύει καλύτερα και γρηγορότερα, διασφαλίζοντας ομοιόμορφο ψήσιμο και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation