Απίθανη συνταγή για μακαρονάδα που λιώνει στο στόμα: Μελιτζάνες, ντομάτα και φέτα
Η πιο απλή αλλά πεντανόστιμη συνταγή για τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας Ένα λαχταριστό και ελαφρύ μεσογειακό πιάτο που μπορεί να γίνει με ότι ζυμαρικά θέλετε καθώς και με τοπικά τυριά της περιοχής σας, όπως μυζήθρα, ανθότυρο, τελεμέ, κατσικίσιο κτλ.Υλικά για τη Συνταγή 2 μελιτζάνες, μετρίου μεγέθους, κομμένες σε κύβους 3 ντομάτες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες ½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένο 1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ Ελαιόλαδο κατά βούληση Αλατοπίπερο κατά βούληση 1 τσιμπιά ζάχαρη 1-2 κουταλιές της σούπας βασιλικό, ψιλοκομμένο 100 γραμμάρια φέτα, θρυμματισμένη 300 γραμμάρια σπαγγέτι ή οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό επιθυμείτεΕκτέλεση 1.Αρχικά ετοιμάστε τις μελιτζάνες. Κόψτε τις σε μικρούς κύβους, ραντίστε τις με ελαιόλαδο και ψήστε τις στο φούρνο ή στη φριτέζα αέρος στους 200ο C για 15 λεπτά περίπου. Αποσύρετε και συνεχίστε με τη σάλτσα. 2. Βάλτε σε μια κατσαρόλα 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(77)
- Αστυνομικά(80)
- Εκπαίδευση(141)
- Εργασία(101)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(474)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(492)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.