Απίθανη συνταγή: Λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο
Τυρόπιτα με ζαμπόν και γραβιέρα Αυτή η τυρόπιτα με ζαμπόν και γραβιέρα είναι μια πλούσια, γευστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Με αφράτη υφή, κρεμώδη γέμιση και αρωματικό μοσχοκάρυδο, συνδυάζει την αλμυρή νοστιμιά του τυριού με τη γλύκα του ζαμπόν, δημιουργώντας ένα πιάτο που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια. Ιδανική για πρωινό, brunch ή ακόμα και ως σνακ για το απογευματινό σας τσάι. Υλικά: 400 γρ. τυρί φέτα 300 γρ. γραβιέρα τριμμένη 4 αβγά 200 γρ. βούτυρο 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 10% λιπαρά 150 γρ. γάλα φρέσκο 3,5% λιπαρά 250 γρ. φέτες ζαμπόν 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο Πιπέρι κατά προτίμηση Ελαιόλαδο για άλειμμα 6 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό για πασπάλισμα Εκτέλεση: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Σε μεγάλο μπολ, θρυμματίστε τη φέτα και ανακατέψτε τη με τη γραβιέρα. Σε άλλο σκεύος, χτυπήστε τα αβγά με το βούτυρο, το γιαούρτι και το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε το αλεύρι, το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(256)
- Εργασία(45)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(626)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(551)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.