Από το χθεσινό ρύζι σε ένα απίθανο παγωτό!
Δεν μιλάμε για το κλασικό ρυζόγαλο, αλλά για ένα κρεμώδες επιδόρπιο που θυμίζει γεύση ρυζόγαλου σε... παγωμένη εκδοχή. Γιατί αξίζει να το δοκιμάσετε Το ρύζι δεν είναι μόνο χορταστικό αλλά και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό, προστατεύουν την καρδιά και βοηθούν το πεπτικό σύστημα. Άρα, αξιοποιώντας τα περισσεύματα, κερδίζετε και σε γεύση και σε θρεπτική αξία, ενώ παράλληλα μειώνετε τη σπατάλη τροφίμων. Η συνταγή της Maya που έγινε viral Η food creator Maya (fitgreenmind) έδειξε στο Instagram πώς μπορείς να φτιάξεις παγωτό από το μαγειρεμένο ρύζι που έμεινε. Με απλά βήματα και υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τι θα χρειαστείτε: 300 γρ. βρασμένο ρύζι 300 ml γάλα (κανονικό ή φυτικό, εκείνη προτίμησε γάλα σόγιας με βανίλια) 70 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 300 ml σαντιγί (vegan ή κλασική) Εκτέλεση: Βάζετε το ρύζι, το γάλα, τη ζάχαρη και το αλάτι στο μπλέντερ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(41)
- Άμυνα(27)
- Αστυνομικά(22)
- Εκπαίδευση(212)
- Εργασία(48)
- Θρησκεία(22)
- Κοινωνία(469)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(787)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.