Ας μην κρυβόμαστε. Για όσους τρώνε κρέας, το μεγάλο debate των πασχαλινών ημερών είναι το εξής: κοκορέτσι ή αρνί; Και τα δύο στη σούβλα, απαιτητικά στο γύρισμα και την υπομονή αλλά τόσο λουκούλεια, που ξεχνάς τον κόπο από την πρώτη μπουκιά. Στο κοκορέτσι δεν είναι μόνο η τέχνη του ψήστη αλλά και του τυλιχτή που αναμετράται: η αναλογία, το σφίξιμο, το ίσο μοίρασμα -...
Το κοκορέτσι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πασχαλινά εδέσματα και η επιτυχία του βασίζεται στη σωστή προετοιμασία και το καλό ψήσιμο. Πάσχα παραδοσιακό χωρίς κοκορέτσι δεν νοείται! Το έδεσμα αυτό που τιμούν δεόντως οι καλοφαγάδες απαιτεί δεξιοτεχνία κατά την προετοιμασία και μαεστρία στο ψήσιμο για να σερβιριστεί στο πασχαλινό τραπέζι όπως του αρμόζει. Η...
Ανακαλύψτε τη συνταγή για το αρνί στη σούβλα και το κοκορέτσι όπως το απολάμβαναν οι αρχαίοι Έλληνες, με γεύσεις που διατηρούνται αναλλοίωτες για χιλιάδες χρόνια "Φωτιά" θα πάρουν αύριο οι σούβλες και τα κάρβουνα για να "φιλοξενήσουν" τα παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα. Αρνί, κατσικάκι και κοκορέτσι θα έχουν την τιμητική τους στο πασχαλινό τραπέζι, ωστόσο ελάχιστοι...

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(70)
- Αστυνομικά(85)
- Εκπαίδευση(161)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(531)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(457)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.