Αρνίσια παϊδάκια με φέτα και λεμόνι
Η συνταγή αυτή συνδυάζει την πλούσια γεύση του αρνιού με την οξύτητα του λεμονιού και την αλμυρότητα της φέτας, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που θυμίζει παραδοσιακή, αυθεντική ελληνική κουζίνα. Υλικά: 6-8 αρνίσια παϊδάκια 1 μικρή χούφτα φρέσκια ρίγανη (μόνο τα φύλλα) 1 μικρή χούφτα φρέσκο θυμάρι (μόνο τα φύλλα) Ελαιόλαδο (για άλειμμα και τηγάνισμα) Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 λεμόνι (ο χυμός του) 1 κομμάτι καλής ποιότητας φέτα Εκτέλεση: Ξεφλουδίστε τα φύλλα από τα φρέσκα κλωναράκια ρίγανης και θυμαριού και τοποθετήστε τα σε ένα μικρό μπολ. Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα ώστε να μαριναριστούν ελαφρώς. Θρυμματίστε τη φέτα με το χέρι ή με πιρούνι. Περιχύστε με φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και ρίξτε λίγο μαύρο πιπέρι. Ανακατέψτε ελαφρά για να μην λιώσει τελείως η φέτα. Ζεστάνετε καλά ένα τηγάνι ή σχαροτήγανο μέχρι να κάψει. Αλατοπιπερώστε τα παϊδάκια και αλείψτε τα με λίγο ελαιόλαδο. Ψήστε τα για λίγα λεπτά από κάθε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(12)
- Αστυνομικά(25)
- Εκπαίδευση(211)
- Εργασία(25)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(607)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(362)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.