πριν από  2 ημέρες 20 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το κοτόπουλο με κάρυ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ινδικής κουζίνας που έχει κατακτήσει τις κουζίνες όλου του κόσμου. Υλικά: 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε κύβους 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κ.σ. τζίντζερ σε σκόνη 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα ¼ κ.γ. κουρκουμάς ½ κ.γ. κόλιανδρος σε σκόνη ½ κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. κάρυ 400 γρ. χυμός ντομάτας 350 ml ζωμός κοτόπουλου 240 ml κρέμα γάλακτος Ελαιόλαδο Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ¼ κ.γ. κάρυ Αλάτι & πιπέρι Φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος Πίτες ψημένες Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε καλά ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να αποκτήσει χρυσαφένια κρούστα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας, τον ζωμό, τα μπαχαρικά, αλάτι και πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation