Ασπράδια ή ολόκληρα αυγά; Τι είναι πιο υγιεινό για τη διατροφή σας
Η επιλογή εξαρτάται από τις διατροφικές ανάγκες και την υγεία του κάθε ατόμου. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να καταναλώνουν με ασφάλεια ένα αυγό την ημέρα, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής Τα αυγά αποτελούν βασικό τρόφιμο σε πολλές κουζίνες παγκοσμίως και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Όμως, ποια επιλογή είναι τελικά πιο υγιεινή; Τα ασπράδια αυγών ή τα ολόκληρα αυγά;Διατροφική αξία Ασπράδια: Πλούσια σε πρωτείνη, σελήνιο και ριβοφλαβίνη (Β2). Έχουν ελάχιστο λίπος, καθόλου χοληστερόλη και πολύ χαμηλές θερμίδες. Δύο ασπράδια ισοδυναμούν σε πρωτείνη με ένα ολόκληρο αυγό. Ολόκληρα αυγά: Περιέχουν επίσης πρωτείνη, αλλά και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες Α, Β12 και D, καθώς και χολίνη, που ενισχύει τη λειτουργία εγκεφάλου και νευρικού συστήματος.Οφέλη από τα ασπράδια Ιδανικά για απώλεια βάρους, χάρη στις χαμηλές θερμίδες και την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτείνη. Δεν περιέχουν χοληστερόλη, γεγονός που τα καθιστά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(18)
- Αστυνομικά(13)
- Εκπαίδευση(160)
- Εργασία(65)
- Θρησκεία(14)
- Κοινωνία(424)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(496)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.