Αβγά και Νόσος Αλτσχάιμερ: Πώς ένα αβγό την εβδομάδα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο κατά 47%
Πώς τα αβγά μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της άνοιας Τα αβγά αποτελούν μία από τις πιο πολυσυζητημένες τροφές στον τομέα της διατροφής και της υγείας. Παρότι είναι πλούσια σε πρωτείνες και απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, κατά καιρούς έχουν αμφισβητηθεί λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε χοληστερόλη. Ωστόσο, νέα επιστημονικά δεδομένα έρχονται να αλλάξουν τη δημόσια αντίληψη και να επανατοποθετήσουν τα αβγά στο προσκήνιο μιας υγιεινής διατροφής - αυτή τη φορά σε σχέση με την πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ.Επιστημονική μελέτη συνδέει τα αβγά με μειωμένο κίνδυνο Αλτσχάιμερ Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση The Journal of Nutrition αναδεικνύει τη θετική επίδραση της κατανάλωσης αβγών στην υγεία του εγκεφάλου. Σύμφωνα με τα ευρήματα, η κατανάλωση ενός αβγού την εβδομάδα σχετίζεται με 47% μειωμένο κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου Αλτσχάιμερ, σε σύγκριση με την κατανάλωση λιγότερο από ένα αβγό τον μήνα. Η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(27)
- Αστυνομικά(34)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(16)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(540)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(510)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.