Αυθεντικά χοτ ντογκ Νέας Υόρκης: Τα μυστικά του τέλειου λουκάνικου
Το πιο χαρακτηριστικό street food της πόλης, συνώνυμο των γρήγορων ρυθμών αλλά και της απόλαυσης. Το μυστικό της υφής Η επιτυχία ξεκινά από τη σωστή θερμοκρασία. Το κρέας πρέπει να είναι μερικώς κατεψυγμένο πριν αλεστεί, ώστε να κόβεται καθαρά χωρίς να λερώνει τη λεπίδα. Το ίδιο ισχύει και για την προσθήκη πάγου: καθώς λιώνει, κρατά το μείγμα παγωμένο και βοηθά στη γαλακτωματοποίηση, δηλαδή στη σωστή ένωση του λίπους με το άπαχο κρέας. Η ανάμειξη πρέπει να γίνεται με υπομονή. Το μείγμα χρειάζεται να γίνει κολλώδες, όπως μια καλή ζύμη, ώστε να αποκτήσει εκείνη την ελαστική, δαγκωτή υφή που κάνει τα hot dog της Νέας Υόρκης ξεχωριστά. Η τεχνική του επαγγελματία Ο Ryan Farr, με πολυετή εμπειρία στο κρέας, έχει τελειοποιήσει τη διαδικασία. Χρησιμοποιεί έναν κάθετο γεμιστή λουκάνικων, που εξασφαλίζει ομοιόμορφο γέμισμα χωρίς να υπερθερμαίνεται το μείγμα, κάτι που θα μπορούσε να χαλάσει τη σύσταση του λουκάνικου. Τα αυθεντικά χοτ ντογκ Νέας...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(9)
- Άμυνα(46)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(200)
- Εργασία(50)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(498)
- Νομικά(0)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(507)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.