πριν από  1 ημέρα 11 ώρες

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από μια σωστά ψημένη μπριζόλα - είτε την απολαμβάνεις σε μια παραδοσιακή χασαποταβέρνα είτε σε ένα κορυφαίο γκουρμέ εστιατόριο. Όμως η περίπτωση της Ribeye Wagyu Japanese Kagoshima BMS 10 A5 δεν είναι απλώς μια μπριζόλα. Με ένα Google search διαπιστώσαμε πως η τιμή στην Ελλάδα για ένα κομμάτι 2,4 κιλών αγγίζει τα 640 ευρώ. Άρα ένα κομμάτι 600 γραμμαρίων κοστίζει 160 ευρώ (!). Γιατί όμως κοστίζει τόσο; Rib EyeΕίναι κομμάτι από το πλευρό του μοσχαριού, που φημίζεται για το πόσο τρυφερό και γευστικό είναι Kobe WagyuΤο Kobe είναι συγκεκριμένος τύπος Wagyu, από την περιοχή Hyogo στην Ιαπωνία.Για να λέγεται ένα κρέας "Kobe", πρέπει να έχει γεννηθεί, να έχει μεγαλώσει και να έχει σφαχθεί στην περιοχή HyogoΤο A5 δεν είναι ταμπέλα. Πρόκειται για την ανώτατη βαθμολογία που μπορεί να πάρει ένα ιαπωνικό μοσχαρίσιο κρέαςΗ βαθμολογία A5 σημαίνει ότι το κρέας έχει πολύ υψηλή...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation