πριν από  2 ημέρες 9 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ξεχάστε αλουμινόχαρτο και μεμβράνη Η σωστή αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο είναι πιο σημαντική από όσο νομίζουμε, ειδικά για τα τυριά και τα αλλαντικά, τα οποία χάνουν γρήγορα φρεσκάδα μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Πολλοί χρησιμοποιούν αλουμινόχαρτο ή πλαστική μεμβράνη, αλλά αυτές οι λύσεις δεν είναι οι πιο αποτελεσματικές. Το αλουμινόχαρτο μπορεί να αφήσει μεταλλικές νότες σε όξινα ή αλμυρά προϊόντα, ενώ η μεμβράνη παγιδεύει τις οσμές, με αποτέλεσμα για παράδειγμα ένα καμαμπέρ να μυρίζει κρεμμύδι από δίπλα. Παράλληλα, τα αλλαντικά ξεραίνονται και σκληραίνουν, ενώ οι χυμοί τους συμπυκνώνονται. Η ιδανική λύση είναι ο συνδυασμός χαρτιού και αεροστεγούς δοχείου: Τυλίξτε το προϊόν σε χαρτί τυριού ή ψησίματος. Τοποθετήστε το σε αεροστεγές δοχείο, κατά προτίμηση γυάλινο ή ανοξείδωτο. Προσθέστε χαρτί κουζίνας στη βάση για να απορροφά την υγρασία. Αποθηκεύστε στο πιο κρύο σημείο του ψυγείου, ιδανικά στο συρτάρι των λαχανικών. Αλλάζετε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation