Αυτό είναι το μυστικό για φρέσκα τυριά και αλλαντικά στο ψυγείο
Ξεχάστε αλουμινόχαρτο και μεμβράνη Η σωστή αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο είναι πιο σημαντική από όσο νομίζουμε, ειδικά για τα τυριά και τα αλλαντικά, τα οποία χάνουν γρήγορα φρεσκάδα μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Πολλοί χρησιμοποιούν αλουμινόχαρτο ή πλαστική μεμβράνη, αλλά αυτές οι λύσεις δεν είναι οι πιο αποτελεσματικές. Το αλουμινόχαρτο μπορεί να αφήσει μεταλλικές νότες σε όξινα ή αλμυρά προϊόντα, ενώ η μεμβράνη παγιδεύει τις οσμές, με αποτέλεσμα για παράδειγμα ένα καμαμπέρ να μυρίζει κρεμμύδι από δίπλα. Παράλληλα, τα αλλαντικά ξεραίνονται και σκληραίνουν, ενώ οι χυμοί τους συμπυκνώνονται. Η ιδανική λύση είναι ο συνδυασμός χαρτιού και αεροστεγούς δοχείου: Τυλίξτε το προϊόν σε χαρτί τυριού ή ψησίματος. Τοποθετήστε το σε αεροστεγές δοχείο, κατά προτίμηση γυάλινο ή ανοξείδωτο. Προσθέστε χαρτί κουζίνας στη βάση για να απορροφά την υγρασία. Αποθηκεύστε στο πιο κρύο σημείο του ψυγείου, ιδανικά στο συρτάρι των λαχανικών. Αλλάζετε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(65)
- Αστυνομικά(38)
- Εκπαίδευση(237)
- Εργασία(59)
- Θρησκεία(60)
- Κοινωνία(616)
- Νομικά(35)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(597)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.