πριν από  1 Μήνα 5 ημέρες

Alfavita.gr

Η θρεπτική αξία των ψαριών που συναντάμε στις ελληνικές συνταγές. Τα λιπαρά ψάρια, όπως οι σαρδέλες, ο σολομός και το σκουμπρί, είναι ευρέως γνωστά για τα οφέλη τους στην καρδιοαγγειακή υγεία και τη διαχείριση των εγκεφαλικών επεισοδίων, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε Ω3 λιπαρά οξέα. Ωστόσο, υπάρχει ένα ψάρι που, πέρα από τις καρδιοπροστατευτικές του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation