Τον περασμένο Ιούνιο, με βάση τα επίσημα στοιχεία που συνέλεξε η Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Τουρισμό και Επισιτισμό, τουλάχιστον 5.000 εργαζόμενοι (μάγειρες, γκαρσόνια, γκρουμ) μόνιμοι και εποχικοί παραιτήθηκαν από την εργασία τους. Η είδηση προκάλεσε έκπληξη και προβληματισμό καθώς μέχρι τότε δεν είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο της μαζικής παραίτησης, και μάλιστα από...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(32)
- Άμυνα(75)
- Αστυνομικά(52)
- Εκπαίδευση(97)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(95)
- Κοινωνία(715)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(872)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.