Δροσερή μακαρονοσαλάτα με κόκκινο λάχανο
Μια ελαφριά αλλά πλούσια σε γεύση μακαρονοσαλάτα, ιδανική για καλοκαιρινά τραπέζια, μπουφέ. Υλικά 600 γρ. κόκκινο λάχανο, κομμένο πολύ λεπτά 300 γρ. μπρόκολο, σε πολύ μικρά μπουκετάκια 250 γρ. φαρφάλες ή άλλο μικρό ζυμαρικό της αρεσκείας σας 100 γρ. μπέικον, κομμένο σε μικρούς κύβους 200 γρ. κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας, τριμμένο χοντρά 40 ml ξίδι από κόκκινο κρασί 30 γρ. πικάντικη μουστάρδα 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια) 100 ml ελαιόλαδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για περίπου 9-10 λεπτά, ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου. Προσθέτουμε το μπρόκολο τα τελευταία 2 λεπτά του βρασμού, ώστε να μαλακώσει ελαφρώς χωρίς να χάσει τη ζωντάνια του. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά και το μπρόκολο και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε το μπέικον σε δυνατή φωτιά χωρίς προσθήκη λίπους, μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα και να γίνει τραγανό (3-4 λεπτά). Το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(17)
- Άμυνα(53)
- Αστυνομικά(107)
- Εκπαίδευση(113)
- Εργασία(83)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(471)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(411)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.