Δροσερό cheesecake με άρωμα καρπουζιού
Αν υπάρχει ένα επιδόρπιο που συνδυάζει την καλοκαιρινή δροσιά με τη γλυκιά νοστιμιά, αυτό είναι το cheesecake καρπούζι. Υλικά: 200 γρ. digestive μπισκότα, τριμμένα 80 γρ. βούτυρο λιωμένο 200 γρ. τυρί κρέμα 270 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, χτυπημένη μέχρι να πήξει 50 γρ. άχνη ζάχαρη 7 φύλλα ζελατίνης (12 γρ.) 2 κ.σ. φρέσκο πλήρες γάλα 6 φύλλα ζελατίνης (10 γρ.) 500 γρ. ψίχα καρπουζιού χωρίς κουκούτσια, πολτοποιημένη 50 γρ. λευκή ζάχαρη σταγόνες σοκολάτας για διακόσμηση Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βούτυρο μέχρι να δημιουργηθεί ένα υγρό μείγμα που θυμίζει βρεγμένη άμμο. Το απλώνουμε σε μια στρογγυλή φόρμα 18-20 εκ. (κατά προτίμηση με αποσπώμενα τοιχώματα) και πιέζουμε καλά. Αφήνουμε τη βάση στο ψυγείο να παγώσει. Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα. Προσθέτουμε την άχνη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(19)
- Άμυνα(12)
- Αστυνομικά(19)
- Εκπαίδευση(178)
- Εργασία(35)
- Θρησκεία(14)
- Κοινωνία(589)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(300)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.