πριν από  5 ώρες 15 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Φτιάχνεται γρήγορα, με λίγα υλικά, και προσφέρει μια δροσιστική εναλλακτική χωρίς πολλές θερμίδες. Υλικά: 1 μεγάλη κονσέρβα ροδάκινο κομπόστα 3 φακελάκια ζελέ με γεύση ροδάκινο 800 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά Εκτέλεση: Άφησε την κομπόστα σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξει εντελώς από το υγρό της. Κράτησε τον χυμό γιατί θα τον χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια. Κόψε 4 ροδάκινα σε λεπτές φέτες για το σερβίρισμα και ψιλόκοψε τα υπόλοιπα για το μείγμα του γλυκού. Ζέστανε 700 ml νερό μέχρι να βράσει και ρίξε μέσα τα φακελάκια ζελέ. Ανακάτεψε καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως η σκόνη. Πρόσθεσε τον χυμό από την κομπόστα και ανακάτεψε ξανά. Βάλε μέσα 6 παγάκια για να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος και ανακάτεψε μέχρι να λιώσουν. Μετάβαλε το μπολ στο ψυγείο και άφησέ το για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς, αλλά όχι να στερεοποιηθεί πλήρως. Μόλις το ζελέ κρυώσει και πήξει λίγο, πρόσθεσε το γιαούρτι σταδιακά ανακατεύοντας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation