Δροσερό επιδόρπιο με γιαούρτι και άρωμα ροδάκινου
Φτιάχνεται γρήγορα, με λίγα υλικά, και προσφέρει μια δροσιστική εναλλακτική χωρίς πολλές θερμίδες. Υλικά: 1 μεγάλη κονσέρβα ροδάκινο κομπόστα 3 φακελάκια ζελέ με γεύση ροδάκινο 800 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά Εκτέλεση: Άφησε την κομπόστα σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξει εντελώς από το υγρό της. Κράτησε τον χυμό γιατί θα τον χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια. Κόψε 4 ροδάκινα σε λεπτές φέτες για το σερβίρισμα και ψιλόκοψε τα υπόλοιπα για το μείγμα του γλυκού. Ζέστανε 700 ml νερό μέχρι να βράσει και ρίξε μέσα τα φακελάκια ζελέ. Ανακάτεψε καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως η σκόνη. Πρόσθεσε τον χυμό από την κομπόστα και ανακάτεψε ξανά. Βάλε μέσα 6 παγάκια για να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος και ανακάτεψε μέχρι να λιώσουν. Μετάβαλε το μπολ στο ψυγείο και άφησέ το για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς, αλλά όχι να στερεοποιηθεί πλήρως. Μόλις το ζελέ κρυώσει και πήξει λίγο, πρόσθεσε το γιαούρτι σταδιακά ανακατεύοντας...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(13)
- Άμυνα(64)
- Αστυνομικά(23)
- Εκπαίδευση(200)
- Εργασία(46)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(631)
- Νομικά(16)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(588)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.