πριν από  3 ώρες 53 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αν ψάχνετε για ένα πιάτο γρήγορο, χορταστικό και γεμάτο γεύση, τότε αυτή η συνταγή για ζυμαρικά με σπανάκι και τυρί ρικότα είναι αυτό που χρειάζεστε. Υλικά: 150 γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας (φαρφάλες ή ταλιατέλες ταιριάζουν τέλεια) 200 γρ. φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι 50 γρ. ανάλατο βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 125 γρ. ρικότα Λίγο μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένο 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο πεκορίνο ή άλλο σκληρό τυρί Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Φυλάξτε 1 φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν πριν τα σουρώσετε. Αν χρησιμοποιείτε φρέσκο σπανάκι, βράστε το ελαφρώς σε λίγο νερό για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί. Μόλις κρυώσει, στύψτε καλά όλη την υγρασία και ψιλοκόψτε το. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, λιώστε το βούτυρο. Μόλις αρχίσει να αφρίζει, ρίξτε το σπανάκι και το σκόρδο. Προσθέστε και τα μαγειρεμένα ζυμαρικά μαζί με λίγο από το νερό τους.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation