Ελαφρύ και αρωματικό κοτόπουλο με ψητά λαχανικά
Με λίγα βασικά υλικά και εύκολη προετοιμασία, αυτό το πιάτο προσφέρει ισορροπία, νοστιμιά και διατροφική αξία. Υλικά: ¼ φλιτζανιού ξύδι βαλσάμικο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι (χρησιμοποιείται σε δύο στάδια) ¼ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι (συν επιπλέον για το σερβίρισμα) 4 φιλέτα κοτόπουλου (περίπου 120 γρ. το καθένα) 3 φλιτζάνια ντοματίνια κομμένα στη μέση 2 κολοκυθάκια, κομμένα σε χοντρές φέτες Εκτέλεση: Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C και ετοιμάστε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα ή σπρέι μαγειρικής. Ετοιμάστε τη μαρινάδα: Σε μικρό μπολ ανακατέψτε το ξύδι βαλσάμικο, το ελαιόλαδο, τη σκόνη σκόρδου, λίγο αλάτι και πιπέρι. Μαρινάρετε το κοτόπουλο: Βάλτε τα φιλέτα σε μπολ, περιχύστε τα με τη μισή μαρινάδα και ανακατέψτε καλά. Καλύψτε και αφήστε να σταθούν για 15 λεπτά (ή στο ψυγείο μέχρι μία ώρα). Τοποθετήστε το κοτόπουλο στο ταψί και ρίξτε από πάνω ό,τι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(83)
- Αστυνομικά(109)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(95)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(485)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(514)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.