πριν από  1 ώρα 12 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Έτσι θα ξεχωρίσετε το καλό ελαιόλαδο - Τι να κοιτάτε στην ετικέτα Το ελαιόλαδο, θεμέλιος λίθος της μεσογειακής διατροφής και σύμβολο της ελληνικής γης, παραμένει ένα από τα πιο αυθεντικά και πολύτιμα προϊόντα του τόπου μας. Δεν είναι τυχαίο ότι χαρακτηρίζεται ως "ο υγρός χρυσός της μεσογειακής διατροφής", ένα φρέσκο αγροτικό προϊόν που ενσωματώνει αρωματικές ενώσεις και πολύτιμες πολυφαινόλες. "Αυτές χαρίζουν το χαρακτηριστικό του άρωμα, τη διακριτική πίκρα και το ελαφρύ "κάψιμο" στον λαιμό, σημάδια φρεσκάδας και ποιότητας, όχι ελαττώματα", εξηγούν οι ειδικοί, υπογραμμίζοντας πως η φυσική του ένταση αποτελεί δείγμα αυθεντικότητας και όχι ατέλειας. Και, όπως τονίζουν, "η επιλογή προσεγμένου ελαιολάδου δεν κάνει μόνο τη διαφορά στη γεύση, αλλά και στη διατροφή, όταν αντικαθιστά λιπαρά χαμηλότερης ποιότητας".Διάβασε σωστά την ετικέτα - Τι σημαίνουν κατηγορία και οξύτητα Στην Ελλάδα και την ΕΕ, η κατηγορία και η οξύτητα (ως ελαϊκό οξύ)...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation