Ελαιόλαδο: Οδηγός για σωστή επιλογή - Τι να προσέξετε στην ετικέτα
Έτσι θα ξεχωρίσετε το καλό ελαιόλαδο - Τι να κοιτάτε στην ετικέτα Το ελαιόλαδο, θεμέλιος λίθος της μεσογειακής διατροφής και σύμβολο της ελληνικής γης, παραμένει ένα από τα πιο αυθεντικά και πολύτιμα προϊόντα του τόπου μας. Δεν είναι τυχαίο ότι χαρακτηρίζεται ως "ο υγρός χρυσός της μεσογειακής διατροφής", ένα φρέσκο αγροτικό προϊόν που ενσωματώνει αρωματικές ενώσεις και πολύτιμες πολυφαινόλες. "Αυτές χαρίζουν το χαρακτηριστικό του άρωμα, τη διακριτική πίκρα και το ελαφρύ "κάψιμο" στον λαιμό, σημάδια φρεσκάδας και ποιότητας, όχι ελαττώματα", εξηγούν οι ειδικοί, υπογραμμίζοντας πως η φυσική του ένταση αποτελεί δείγμα αυθεντικότητας και όχι ατέλειας. Και, όπως τονίζουν, "η επιλογή προσεγμένου ελαιολάδου δεν κάνει μόνο τη διαφορά στη γεύση, αλλά και στη διατροφή, όταν αντικαθιστά λιπαρά χαμηλότερης ποιότητας".Διάβασε σωστά την ετικέτα - Τι σημαίνουν κατηγορία και οξύτητα Στην Ελλάδα και την ΕΕ, η κατηγορία και η οξύτητα (ως ελαϊκό οξύ)...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(41)
- Άμυνα(34)
- Αστυνομικά(20)
- Εκπαίδευση(297)
- Εργασία(66)
- Θρησκεία(14)
- Κοινωνία(562)
- Νομικά(19)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(558)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.