Έτοιμο σε 5 λεπτά χωρίς ψήσιμο: Γρήγορο και δροσερό επιδόρπιο με γιαούρτι και ανανά
Ο συνδυασμός του κρεμώδους γιαουρτιού με την κομπόστα ανανά δημιουργεί μια απολαυστική γεύση. Υλικά: 1 κονσέρβα κομπόστα ανανά (σε φέτες) 1 οικογενειακό γιαούρτι στραγγιστό 1 φακελάκι Garni (σαντιγί Γιώτης) 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (ή και περισσότερη, ανάλογα με τη γλυκύτητα που προτιμάτε) Τριμμένο καρύδι Προαιρετικά: κουφετάκια ή κερασάκια για διακόσμηση Εκτέλεση: Ξεκινάμε στραγγίζοντας καλά την κομπόστα και κόβοντας τον ανανά σε μικρά κομμάτια, κρατώντας μερικές ροδέλες για το γαρνίρισμα. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη και τα κομμάτια του ανανά. Χτυπάμε τη σαντιγί Garni σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την προσθέτουμε στο μείγμα, διπλώνοντάς τη προσεκτικά για να παραμείνει αφράτη και ανάλαφρη. Αποφεύγουμε να ανακατέψουμε έντονα για να μη χαθεί η υφή της. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ ή σε μια πιατέλα, φροντίζοντας να το απλώσουμε ομοιόμορφα. Πασπαλίζουμε με τριμμένο καρύδι για τραγανότητα και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(79)
- Αστυνομικά(83)
- Εκπαίδευση(149)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(400)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(352)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.